Therese Ferngren, Svenska Kyrkan Umeå:
Jag hade superkul på personalfesten igår kväll. DJ Suvi Kling är grym! Kan inget annat än rekommendera henne!

Rosanna Lothian:
Suvi, Jag beundrar dig och ser dig som en stor inspiration! Därför är jag stolt över att få ha dig som lärare och få lära utav dina underbara DJ-skills!!!!!

Anders Enerstedt, ägare & restaurangchef Invito Umeå:
Älskade Suvi! Jag kan inte nog tacka dig för en fantastisk spelning i går! Du gjorde mitt 5-års jubileum till en riktigt magisk kväll!!! Och så många som prisade dig och älskade ALLT du spelade! Många pussar och kramar!!! / Anders

Eva Benerdal:
Tack än en gång för den fantastiska musikpresentationen på Invitos jubileumskväll! Du är absolut strålande som DJ!!! Jag har haft förmånen att “digga”skön/häftig musik bl. a. via grammofon i drygt 60 år och jag kommer aldrig att tröttna så länge jag lever. Nu vill jag också tacka för att du via min dotter Jacqueline hjälpte mig att få tag på listan över musiken som spelades. Det var en härlig variation. Lycka till med din stora skicklighet att glädja andra med musik!

Privatperson efter spelning på Invito, kopierat från ett mail:
Tack för den guldkant du satte för avslutningen av vår lördagskväll på Invito! Vi hade superkul!

Anders Enerstedt, ägare & restaurangchef Invito Umeå:
"CLUBsessions Lördagar 22-02: Nu kör vi för fullt igen och med en HET nyhet!!! Vår härliga Resident DJ: Suvi är något ni måste uppleva! Tänk er en Jukebox i lyxförpack som börjar kvällen med en tub C-vitamin och är elförsörjd av ett personligt vindkratverk, det är bara en hint om vad Suvi levererar på dansgolvet! Hon är helt enkelt magisk!!! Vi älskar henne och det kommer ni också göra!!!"

Linda Strömberg, MediaMarkt Umeå:
”Alla var supernöjda med dig och du kommer nog att bli uppringd inför nästa event också!”

Mari Wigren, Harrys Gällivare:
”Hur ofta får en Dj skriva autografer under sitt pass? Ja, det händer väl.. Men att det hände i Gällivare och med Suvi på scenen är fantastiskt! Vi är stolta att få samarbeta med Suvi och kommer att fortsätta i många många år”

Sara Norman, Hotell Wilhelmina:
Vi på Hotell Wilhelmina är mycket nöjda med DJ Suvi! Det är så viktigt att ha en DJ som kan läsa publiken och anpassa musiken efter publik och tillfälle. Vi har en mycket bred publik och då blir lyhördheten extra viktig. Kort sagt så är stämningen alltid på topp när Suvi spelar! Tassarna i Taket!

2 privatpersoner efter privatfest, kopierat från Facebook:
"Tack för ett jäkla drag på lördagkväll! Det var riktigt roligt"
"Tjena tjejen! Tusen tack för en kanonkväll i lördags"

Klicka här för att höra en radiointervju med mig (på finska)

Klicka här för att läsa en artikel om mig & Yran 2010 i VK, maj 2010
Klicka här för att läsa en artikel om mig från Nöjesmagasinet City
Klicka här för att läsa en artikel om mig & Pipes från VK, mars 2010
Klicka här för att läsa en intervju med mig i Vilhelminabloggen